رنگ پرچم کشورها به چه معناست؟ (قسمت دوم)

به گزارش کی آنلاین، هر کشور با ترکیبی از رنگ های مختلف، نمادی منحصر به فرد برای خود و مردمش ساخته است که به عنوان هویت آن کشور به شمار می رود. اما واقعا پشت این انتخاب رنگ ها مفهومی پنهان است یا مردم هر کشور به طور تصادفی آن ها را کنار هم قرار داده اند؟ در این مقاله با خبرنگاران همراه باشید تا معنای هر رنگ را در پرچم چند کشور شرح دهیم.

رنگ پرچم کشورها به چه معناست؟ (قسمت دوم)

استرالیا: آبی، قرمز و سفید

پرچم استرالیا نماد خوبی از رفاه عمومی است. این پرچم شامل پرچم بریتانیا در گوشه سمت چپ و یک ستاره هفت گوش سفید بزرگ است که ستاره رفاه عمومی نامیده می گردد. باقی ستاره ها نماد صورت فلکی چلیپا (صلیب جنوبی) است که از استرالیا به خوبی قابل رصد هستند.

آفریقای جنوبی: سبز، مشکی، سفید، طلایی، قرمز و آبی

پس از آزاد شدن نلسون ماندلا از زندان در سال 1990، پرچم جدیدی برای آفریقای جنوبی انتخاب شد. مشکی، سبز و طلایی از تابلوهای کنگره ملی آفریقایی ماندلا گرفته شد، و قرمز، آبی و سفید از پرچم قدیمی ترانسوال گرفته شده است. گفته می گردد که شکل Y مانند مربوط به همگرایی فرهنگ های کشور است.

نپال: آبی، قرمز و سفید

شکل غیرمتداول پرچم نماد قلل هیمالیا و ماه و خورشید نشان دهنده آرامش و ثبات است. رنگ قرمز لاکی این پرچم، رنگ گل صد تومانی، گل ملی کشور است و مرز آبی آن نشان دهنده صلح است.

برزیل: سبز، زرد، آبی و سفید

پرچم فعلی برزیل به طور رسمی روز 15 نوامبر 1889 انتخاب شد. رنگ سبز آن نماد جنگل ها و دشت های شاداب و انبوه این کشور است. لوزی زردرنگ میان آن نماد ثروت برزیل در منابع طلا و دایره میان آن و ستاره هایش نماد آسمان پرستاره این کشور است. شعار روی پرچم برزیل Orderm e Progresso که به نظم و پیشرفت ترجمه می گردد.

نیجریه: سبز و سفید

خط های سبز نماد ثروت، طراوت پوشش گیاهی و صنعت کشاورزی و خط سفید میان نماد میل این ملت به صلح و یکرنگی است. این پرچم در ابتدا توسط مایکل تایوو آکینمومی، دانشجوی 23 ساله ای طراحی شد و رسما از یکم اکتبر 1960 مورد استفاده نهاده شد.

ویتنام: قرمز و زرد

قرمز براق نشانه کمونیسم و همچنین نماد خون های ریخته شده در جنگ برای استقلال کشور است. ستاره پنج پر زرد نیز نشانه اتحاد کارگران، سربازان، مردم عادی، جوانان و خردمندان است.

هند: زعفرانی، سفید، سبز و آبی

هنگامی که این پرچم در سال 1931 معرفی گشت، خط سبز نشانه مسلمانان و خط زعفرانی نشانه هندوها و خط سفید نماد میل به صلح میان آنان بود. چرخ آبی رنگ میان دارای 24 شاخه، نماد 24 ساعت روز است. منبع: boredpanda

منبع: کجارو
انتشار: 12 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: konline.ir شناسه مطلب: 553

به "رنگ پرچم کشورها به چه معناست؟ (قسمت دوم)" امتیاز دهید

1 کاربر به "رنگ پرچم کشورها به چه معناست؟ (قسمت دوم)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رنگ پرچم کشورها به چه معناست؟ (قسمت دوم)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید