رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور؛ لاوانیا، سنی سورو و یا خانه نودل؟

به گزارش کی آنلاین، سرو غذاهای خوب به این معنی نیست که باید پول بیشتری بپردازید، به خصوص اگر در یک شهری مانند کوالالامپور باشید که غذا جایگاه ویژه ای داشته باشد. در این شهر توریستی هر کجای شهر و در هر زمانی از روز که باشید، مطمئناً یک غذای داغ در انتظار شما خواهد بود. اگر در سفر خود می خواهید هزینه های خود را کاهش دهید، ما اطلاعاتی در خصوص رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور در اختیار شما قرار می دهیم.

رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور؛ لاوانیا، سنی سورو و یا خانه نودل؟

فرصت رزرو بلیط هواپیما از خبرنگاران را از دست ندید

معرفی رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور

کوالالامپور به دلیل داشتن قومیت های مختلف، دارای رستوران هایی با تنوع زیاد در قیمت و نوع غذا است. در زیر به بخشی از رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپور می پردازیم.

لاوانیا

خانواده ای ساکت و پرکوشش و بدون تبلیغ این غرفه را اداره می نمایند؛ زیرا آن ها از کیفیت غذای تهیه شده خود مطمئن هستند. مردم از غذاهای اصیل هندی این غرفه استفاده می نمایند. (شما باید کاری گوشت گوسفند، سبزیجات مخلوط و وارووال مرغ را امتحان کنید.) چه برای یک لقمه یا یک ناهار عجله ای بسته بندی شده، بازدید از این غرفه مجذوب کننده برای هر فردی لازم است. لاوانیا بیش از ربع قرن است که تاسیس شده و مطمئناً برای سال های آینده نیز شعب مختلف خواهد داشت.

غذاهای اصلی این غرفه که از جمله رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپور است، عبارتند از: برنج سرخ شده هندی، مرغ سرخ شده، کاری ماهی، اسفناج با نارگیل و فلفل، و سامبال سوتونگ تند. اما باز هم قیمت ثابتی برای غذاها وجود ندارد، مقدار برنجی هم که در بشقاب خود سرو می کنید، از شما دریافت می گردد. قیمت یک بشقاب برنج، یک ماهی یا گوشت و سه سبزی در حدود RM15 است. در بازدید خود از این غرفه یک بشقاب برنج سفید، قهوه ای یا بریانی بردارید و به سبک بوفه در گلدان های سفالی سرو کنید.

ناسی آیام چی منگز از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور

چی منگز از زمانی که راهنمای میشلن به آن جایزه Bib Gourmand اعطا کرد، به وسیله یئوک کای سنگ در سال 65 در امتداد جالان کلانگ لاما تاسیس شد، این رستوران یکی از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور و به شکل زنجیره ای است. اگر در مسیر گردشگری خود می خواهید از رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپورغذا تهیه کنید، به رستوران ناسی سری بزنید. یک بشقاب مرغ بخارپز خوش پخت(یا مرغ کباب را انتخاب کنید)، پر از کنجد و آغشته به سس سویا کنید، برنج پخته شده در آب مرغ هم یک عدد کوچک سرو کنید. کاسه سوپ کاچانگ، همه به قیمت 12 رینگیت. کیکاپ مانیس و سیر چیلی و زنجبیل را نیز از قلم نیاندازید.

ناسی یام چی منگ

برای یک وعده غذایی سنگین و بعلاوه پیش غذا مانند کرابو مانگا، سرخ کردنی برنجال ترد و ماهی آغشته به زرده تخم مرغ نمکی و سرخ شده به یکی از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور در تامان دسا مراجعه کنید. در این مکان غذای مخصوص خانه، هم گرم و هم سرد سرو می گردد، این غذاها با یک تخم مرغ، پیازچه و تکه های کمی کرانچی تمپورا تزیین می شوند.

سان یوکی آدون

سان یوکی آشپزهنرمندی است که در انتهای محله ای آرام، یکی از رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپور را راه اندازی نموده است. او ادویه های دست ساز بسیار مقرون به صرفهی می فروشد. شایعات حاکی از آن است که سانوکی زادگاه اودون بوده و دلیل نامگذاری این مکان به این دلیل است. در این مکان شما می توانید طیف وسیعی از ادویه ژاپنی معتبر، گرم یا سرد را با قیمت کمتر از 7 رینگیت بخرید. در این رستوران فقط رشته فرنگی طبخ نمی گردد، بلکه آشپزها بعد از ساعت 5:30 بعدازظهر گوشت و سبزیجات را روی سیخ کباب می نمایند و به سبک تمپانیاکی سرو می نمایند.

سون کی بیف نودل

Soong Kee تقریباً نزدیک به هشت دهه از غذاهای ثابت رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپور بوده است، و این غذا به عنوان نام یکی از قدیمی ترین رستوران های نودل گوشت گاو در شهر شناخته می گردد. بعد از گذشت سال ها این رستوران همچنان یکی از محبوب ترین فروشگاه های نودل در شهر کوالالامپوراست. اگر در گشت وگذار در کوالالامپور مسیرتان به این رستوران افتاد، کن لو یا سوپ خود را انتخاب کنید و سپس نودل های تخم مرغی نازک و فنری که روی آن چوی سام و سسی از گوشت چرخ نموده گوساله سرخ شده را سفارش دهید. یک سفارش کوچک 10 رینگیت هزینه دارد، در حالی که یک سفارش بزرگ، 12 رینگیت کمتر می گردد.

نودل های گوشت گاو Soong Kee واقعاً فوق العاده خوشمزه هستند. در این رستوران گوشت گاو تازه و گوشت فیله دار زیر سوپ قرار می گیرد که آ ن راطعم دار و با طراوت می نماید. البته این گوشت چرخ نموده آبدار، گوشت خوک است که تاثیری فوق العاده تری در غذا ایجاد می نماید. این نودل گوشت روی پهنای رشته فرنگی قرار می گیرد و هر بار که آن را در دهان خود می گذارید، عطر گوشت سرخ شده را استشمام می کنید. سونگ کی پس از 67 سال فعالیت در تجارت و تحت تاثیر دو نسل، همچنان به روش های خود در پخت نودل ادامه می دهد.

رزرو هتل 5ستاره با خبرنگاران خوبه

رستوران کین کین از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور

فردی به نام کین کین تابه فلفل دلمه ای را اختراع کرد. مطمئناً، اکنون بین Madam Chiam، Jojo Little Kitchen و Super Kitchen، دچار تردید می شوید، اما OG در کیت Chow همچنان استانداردی است که سایر تابه های فلفلی با آن قابل مقایسه نیستند. دستور پخت کین کین به این شکل است که نودل های تازه و فنری (10.50 رینگیت) با ایکان بیلیس ترد، گوشت خوک چرخ شده، یک تخم مرغ آبدار و یک تکه فلفل خشک و سرخ شده در تابه چیده می گردد.

فروشگاه ساده کین کین از جمله رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور بوده و در کامپونگ بار تنها به خاطر یک غذا معروف شده و آن تابه فلفل دلمه ای است. این غذای مقرون به صرفه قیمت از نظر پخت یک غذای فوق العاده بوده و جایزه غذای 2013 و رای 100 درصدی مردم را به خود اختصاص داده است.

سنی سورو یکی از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور

تقریباً 10 سال طول کشید تا Senivasagam Manikam با نام مستعار Seni دستور پخت و روش استفاده برای برنج سفالی خود را نهایی کند. هنگامی که او با ژاپنی ها کار می کرد، یکی از او پرسید که دست فروشان هندی مالزی چه نوع غذایی را سریع می پزند؟ با این سوال سنی به جای لیست کردن غذاهایی که هندی ها درست می نمایند، ایده ای در فکر اش جرقه زد. او سعی کرد انواع غذاها را بپزد و متوجه شد که آنها راضی نماینده نیستند. او می گوید: قبل از دریافت بازخورد مثبت برای این سبک خاص از غذای پخته شده در ظرف سفالی، چندین بار کوشش کردم و منصرف شدم.

در نسخه های چینی، برنج را معمولاً در دیگ سفالی با مواد دیگر می پزند. برای نسخه Seni، ابتدا پیاز، گوجه فرنگی، برگ کاری و ماسالا تفت داده می گردد، سپس پروتئین انتخابی اضافه می گردد و قبل از هم زدن، برنج کاملاً پخته می گردد. این مخلوط را چند دقیقه دیگر در ظرف سفالی گذاشته و بلافاصله سرو کنید. نتیجه، ظرفی است که هر دانه برنج به خوبی در آن پخته و گرمای آن در حین غذا خوردن حفظ می گردد. اصلاً مثل زمانی که کاری با برنج سفید می خورید نیست و اگر می خواهید غذایتان با ماسالا متفاوت باشد، می توانید به آشپزها بگویید که چیز دیگری می خواهید. آنها قادر به پختن وارووال گلدان، پارتل و انواع دیگر سبک های جنوب هند هستند. اگر در خصوص انواع پروتئین این غذاها کنجکاو هستید، باید به این نکته توجه کنید که در آن ها مانند مرغ (RM11)، گوشت گوسفند (RM14)، میگو (RM17)، ماهی مرکب (RM14)، ماهی (RM17) وجود دارند. در این رستوران با هر پرس غذا یک نوشیدنی به شما می دهند. بعلاوه می توانید بپرسید که آیا آنها اردک یا بوقلمون یا خرچنگ دارند و قیمت غذا را با این مواد آنالیز کنید؛ زیرا ممکن است قیمت تغییر کند. اگر با فردی ناهار می خورید و اهمیتی برای اشتراک گذاری ندارید، ست برگ موز یک گزینه با قیمت 29 رینگیت است. این ست شامل برنج، انتخابی از پروتئین (مرغ یا گوشت گوسفند) و سبزیجات است.

Seni SattiSorru به مدت سه سال در Brickfields بوده و ازدحام جمعیت در ساعات ناهار و بعلاوه تعطیلات آخر هفته اجتناب ناپذیر است. در واقع، غذا در این رستوران متقاضیان زیادی دارد. Seni دومین فروشگاه خود را در Klang، سومین در مالاکا، چهارمین را در Johor Bahru افتتاح نموده و گفته قرار است در مکان هایی مانند Penang و حتی سنگاپور افتتاح گردد. سنی می گوید: ماسالا و ادویه ها همه در یک مکان مرکزی انجام می شوند و به آنها تحویل داده می گردد.

آی هام کی کیش

ین گوشه معروف، رقیب قدیمی برای ناسی کوکوس است. مدرکی بر این ادعا وجود دارد: 1. صفحه پرهوادار فیس بوک (با نزدیک به 19 هزار هوادار)، 2. صف های ناهار panjang gila و تقریباً 30000 بسته که هر ماه فروخته شده.

رسپی پخت غذای آی هام کیش که یکی از رستورا ن های مقرون به صرفه کوالالامپور شناخته شده، به این نحو است: برنج را به صورت جداگانه بخارپز می نمایند، دقیقاً زمانی که آشپز وک را برای پختن یک مرغ تازه روشن می نماید، پس از 20 دقیقه انتظار، مرغ سرخ می گردد، پوست ترد و نه چندان ضخیم آن معطر با ادویه است و گوشت آن آب دار و نرم است. برنج نیزهنگام قبول سفارش پخته می گردد.

ادویه ها از ترکیب سه کاری تهیه می گردد: کاری ماهی، گولای دارات کلانتانی ملایم و کروتوک داگینگ (کوآه شرقی ساخته شده از آسام گلوگور، گوشت نارگیل، گولا ملاکا و مقداری ادویه). کاری مخلوط شده با برنج، رشته های مرغ گرم، یک طرف آناناس رسیده و خرد کردن کروپوک ایکان، همه اینها به مقدار ای که ناسی کوکوس آماده شد، آرامش بخش است.

نودل ویتنامی آرا از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور

اگر تا به حال خللی در نوع غذاهای ویتنامی در رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور وجود داشته باشد، آن خلل به وسیله رشته فرنگی ویتنامی آرا پر می گردد. هنگامی که این قطعه کوچک از یک رستوران را در منطقه ها دورافتاده دامانسرا جایا دیدید، فقط منتظر می مانید تا تبدیل به یک نوع غذای سریع و آماده گردد.

نودل ویتنامی آرا یکی از غذاهایی است که با استانداردهای فوق العاده بالا در هانوی نگهداری می گردد، غذایی که معروفیت غذاهای ویتنام شدیدا به آن بستگی دارد. آبگوشتی که با نودل ویتنامی پخته می گردد، بلافاصله آرام بخش و ملایم است. با ریحان تایلندی، یا همانطور که در بعضی بازارها به ریحان مقدس می گویند، پخته می گردد. در آن گوشت گاو که به صورت برش های نازک برش داده شده است به همراه نودل ها، بافت مناسبی دارند. وقتی غذا آماده می گردد، بوی آن مدهوش نماینده است.

پیشنهاد می گردد در سفر خود به مالزی از رستوران های مقرون به صرفه قیمت کوالالامپور تماشا کنید و حتما گوشت خوک پخته شده با آب نارگیل را تست کنید. به همراه آن، پنکیک ویتنامی که به وسیله زردچوبه طلایی شده است. بعلاوه پنکیک نازک و سبک که با جوانه لوبیا، میگو، گوشت خوک و فلفل پر شده است.

روی سیخ های گوشت خوک، گوشت را در یک مریند شیرین چرب می نمایند. سوسیس خوک نیز عالی است، اما تصور کنید اگر با یک برگ کاهوی ترد سرو گردد، طعم بهتری خواهد داشت. همه گوشت های سرخ شده یک دسر شیرین می خواهند و چه دسری بهتر از یک کرم کارامل و یا یک پودینگ.

مدان سلرا223

ناسی لماک موسس یکی از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور به نام مدان سلرا223، در 24 ساعت شبانه روز یک مکان گرم و امن برای افرادی که در پی غذای آخر شب هستند، تاسیس نموده است. دو غرفه غذا برای ناسی لماک وجود دارد که می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید: سوری و یاتی. ناسی لماک سوری که بسیار مورد تحسین قرار گرفته، دارای برنج کرکی با سامبال تندی کمتراست، اما اگر می خواهید غذاها را کمی بهتر کنید، روش Yati را امتحان کنید که از تندی سامبال استفاده می نماید.

خانه نودل سولاریز دووتاماس

در خانه نودل سولاریزر دووتاماس به عنوان یکی از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور استیک خانگی Noodle House از ماهی تازه، سبزی و ماءالشعیر پخت وپز استفاده می گردد، نتیجه یک سوپ خوشمزه می گردد، این سوپ ته رنگ گشنیزی معطری دارد که آن را کنار غذای مورد علاقه شما سرو می نمایند. انتخاب ها گوشت ها شامل خمیر ماهی، تکه های شکم خوک، سر و شکم هامور، صدف، میگو و غیره است. برای آغاز، سوپ نودل توپی ماهی فوژو (با قیمت 14.90 رینگیت) را امتحان کنید و یک وعده توپ گوشتی پر و کامل (4.80 RM) را که با گوشت چرخ نموده و روغن کنجد پر شده است، اضافه و در آخر به رستوران مدان سلرا اعتماد کنید.

بون سیگناچر روست پورک

بون سیگناچر روست پورک از آخرین رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور است. برای غذاهای متفاوت در این رستوران، می توانید برنج خود را آبکش و با مرغ سوخاری میل کنید، که هر دو نیز گزینه های خوبی از نظر طعم هستند. اگر به جای آن ها به نودل علاقه دارید، یک بشقاب از رشته فرنگی خشک ونتون بردارید و روی آن را با این سه پروتئین پر کنید.

بوران دای فوود

یکی دیگر از رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور، بوران دای فوود است. غذاهای خیابانی کلاسیک تایلندی در این رستوران به برترین روش پخته می گردد: در Boran Thai Food، غذاهای اصلی (برنج گوشت خوک ریحان تایلندی، سوپ رشته فرنگی، گوشت خوک سیر روی برنج) همه به راحتی از 8.20 رینگیت قیمت دارند. برای دسر نیز چای سرد تایلندی و تاگو می توانید دریافت کنید. بعد از ناهار و شام، صندلی ها به سرعت پر می شوند، پس هرچه زودتر جا رزو کنید.

Roast Pork که در Damansara Jaya واقع شده است، دارای فضای داخلی ساده ای است. دیوارها و کف بتنی و میزهای چوبی، یک پلاک چوبی سنتی چینی در پشت رستوران، فضای نوستالژیک این غذاخوری را کامل می نماید. این رستوران تنها می تواند تعداد انگشت شماری از مشتریان را بپذیرد، بنابراین انتظار می رود که جمعیت زیادی در زمان ناهار و آخر هفته ها به این رستوران بیایند.

برنج سیویوک یکی از ملزومات این رستوران است. برنج مروارید ژاپنی بخارپز شده با یونگ نرم که با پودر پنج ادویه و سایر مواد مخلوط شده و در اجاق آپولو با ذغال برشته شده ، از دیگر مواد اولیه این رستوران است. به برش های خوش طعمی از گوشت خوک سرخ شده در دهان فکر کنید، این دستورالعملی است که بون طی کوشش های زیادی آن را کامل نموده است. استفاده از پودر پنج ادویه روی گوشت خوک از نظر طعم، هرگونه اثری از بوی خوک را به شدت کاهش می دهد.

سخن پایانی

با توجه به آنچه در خصوص انواع رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور در این مطلب گفته شد، پیشنهاد می گردد برای بهبود کیفیت و روند مسافرت خود، حتما اطلاعات کافی از لیدر و راهنمای گردشگری خود و یا حتی به وسیله مقالات مشابه به دست آورید تا سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

رزرو تور مقرون به صرفه فقط با خبرنگاران خوبه

منبع: 3click.com
انتشار: 16 بهمن 1403 بروزرسانی: 16 بهمن 1403 گردآورنده: konline.ir شناسه مطلب: 2402

به "رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور؛ لاوانیا، سنی سورو و یا خانه نودل؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رستوران های مقرون به صرفه کوالالامپور؛ لاوانیا، سنی سورو و یا خانه نودل؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید