همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی ، آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش

به گزارش کی آنلاین، کدو حلوایی کم وزنه ای نیست در ارزش غذایی اما در غذاها به جایگاه به حقش نرسیده. می خواهیم حقش را ادا کنیم.

همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی ، آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش

خبرنگاران، آش کدوحلوایی یک آش متفاوت در بین آش های ایرانی محسوب می گردد که با درست کردن آن می توانیم رنگی خاص به سفره خود ببخشیم.

1. لوبیا چشم بلبلی را نیم پز نموده به اضافه بلغور گندم و یک لیتر آب بگذارید بپزد. بعد ماش و باقلا سبز را اضافه کنید. وقتی مواد کاملا پخت کدو حلوایی خرد شده، سبزیجات، نمک، فلفل، پیاز داغ را اضافه نموده، حرارت را کم کنید تا مواد خوب جا بیفتد.

2. برای تزئین از پیازداغ و شوید خشک بهره ببرید. آبلیمو می تواند مزه احتمالی شیرین آن را تعدیل کند.

مواد لازم برای شش نفر

500 گرم کدو حلوایی

150 گرم بلغور گندم

70 گرم لوبیا چشم بلبلی

70 گرم باقلا سبز خشک یا فریز شده

70 گرم ماش

4 ق س پیاز داغ

2 ق س شوید خشک

آبلیموی تازه به اندازه لازم

400 گرم سبزی خرد شده

(جعفری، گشنیز، شوید)

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 15 اردیبهشت 1402 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1402 گردآورنده: konline.ir شناسه مطلب: 2241

به "همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی ، آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش" امتیاز دهید

1 کاربر به "همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی ، آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه فوت و فن پختن آش کدو حلوایی ، آشی که هم خوشمزه و خوشرنگ است و هم پرخاصیت و شفابخش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید