طرز تهیه پاستا کاربونارا ایتالیایی خانگی
به گزارش کی آنلاین، اگر از شما در خصوص پاستای مورد علاقه تان سوال بپرسند احتمالا به پاستا پستو یا پومودورو اشاره می کنید. اما دنیای پاستا گسترده تر از این سس های معروف است. یکی از پاستاهای مقوی ایتالیایی که می توانید در وعده های مختلف آن را سرو کنید پاستا کربونارا است. این غذا از ترکیب مواد مانند بیکن، تخم مرغ و پنیر پارمزان تهیه می گردد. طرز تهیه پاستا کربونارا شبیه به طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه است. اما مواد اولیه این دو غذا کاملا با یکدیگر فرق دارد. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه پاستا کاربونارا و روش های مختلف تهیه آن، در این مقاله از خبرنگاران مگ همراه ما باشید.

زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
مناسب برای 2 نفر
میزان سختی میانه
مواد لازم برای تهیه پاستا کربونارا
عنوان | میزان |
پاستا (اسپاگتی) | 200 گرم |
بیکن | 80 الی 100 گرم |
تخم مرغ کامل | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
پنیر پارمزان رنده شده | 50 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری از هر کدام |
مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه
بیکن را به صورت نگینی خرد کنید. سیرها را نیز پوست بگیرید و خرد کنید. تخم مرغ ها و بیکن را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند. برای خرید تخم مرغ تازه به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.
مرحله دوم: آماده سازی پاستا
در قابلمه ای بزرگ تا نصف آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پس از به جوش آمدن آب درون قابلمه نمک و پاستا را به آن اضافه کنید. به میزان یک فنجان از آب پاستا بردارید و پس از 5 الی 8 دقیقه، بسته به نوع پاستا، آن را آبکشی کنید.
مرحله سوم: پخت بیکن
ماهیتابه ای بزرگ را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید. پس از گرم شدن روغن بیکن را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه بعد و با طلایی شدن بیکن سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید. یک دقیقه بعد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: تهیه سس
تخم مرغ ها را با استفاده از همزن دستی یا چنگال هم بزنید. پس از مخلوط شدن زرده و سفیده، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را نیز به تخم مرغ ها اضافه کنید. مواد را مجدد هم بزنید تا سسی یک دست و خامه ای داشته باشید.
مرحله پنجم: پخت پاستا
در تهیه این پاستا، مانند طرز تهیه پاستا چوبی، برای آن که سس به خورد پاستا برود باید مواد را روی حرارت ملایم با یکدیگر ترکیب کنید. در مرحله آخر پاستای پخته شده را به ماهیتابه بیکن و سیر اضافه کنید. میزانی از آب پاستا که درون فنجان ریخته بودید را به پاستاها اضافه کنید و هم بزنید. سس تخم مرغ و پنیر را روی پاستا بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سی آرام آرام غلیظ گردد. در این مرحله پاستای کاربونارای شما آماده است. هنگام سرو این غذا می توانید میزانی فلفل سیاه و پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید. نوش جان!
پاستا کاربونارا با مرغ
طرز تهیه پاستا کاربونارا با مرغ مشابه روش قبل است. با این تفاوت که در این نوع پاستا از سینه مرغ بدون استخوان استفاده می گردد. میزان سینه مرغ مورد احتیاج برای تهیه پاستا کاربونارا برای دو نفر 200 گرم است. اگر با طرز تهیه پاستا مرغ آشنا باشید می دانید برای آن که هنگام پخت غذا، مرغ طعم بهتری داشته باشد می توانید ابتدا گوشت را در میزانی آب لیمو و نمک بخوابانید و سپس با آب سرد بشویید. سپس گوشت مرغ را نگینی خرد کنید و در میزانی روغن و روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلایی گردد. سس و پاستا را مانند مرحله چهارم و پنجم آماده کنید.
پاستا کاربونارا با گوشت
اگر از هواداران گوشت قرمز هستید پاستا کاربونارا با گوشت را به شما پیشنهاد می دهیم. در تهیه این غذا از گوشت چرخ نموده یا گوشت استیکی خردشده می توان استفاده کرد. میزان گوشت مورد احتیاج برای تهیه پاستا کاربونارا با گوشت برای دو نفر حدود 150 گرم است. برای تهیه این نوع از پاستا کاربونارا، گوشت را همراه با میزانی نمک، ادویه و فلفل سیاه تفت دهید. شعله گاز هنگام تفت دادن باید زیاد باشد تا گوشت آب نیندازد و برشته گردد. سپس مانند شرح روش قبل پاستا و سس کاربونارا را آماده کنید. قبل از افزودن سس به پاستا، گوشت را به آن اضافه کنید. برای خرید انواع گوشت قرمز (چرخ نموده یا استیک) به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.
خواندنی ها
معرفی انواع پاستا (ماکارونی، فتوچینی، پنه، لازانیا و ...)
نکات طرز تهیه پاستا کاربونارا
- تخم مرغ و پنیر را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. در این صورت هنگام اضافه کردن سس به پاستا، سسی لطیف تر و غلیظ خواهید داشت.
- سس تخم مرغ را حتما روی پاستای تا با حرارت غیرمستقیم غلیظ گردد. این سس نباید روی حرارت مستقیم قرار بگیرد. حرارت مستقیم باعث سفت و گلوله گلوله شدن سس شما می گردد.
- در تهیه انواع پاستا کاربونارا تنها از پنیر پارمزان بهره ببرید. طعم این پنیر کمی شور و تند است و باعث خوش طعم شدن پاستای شما می گردد. بعلاوه ترکیب پنیر پارمزان با تخم مرغ سس شما را غلیظ تر می نماید.
- هنگام تهیه پاستا کاربونارا به میزان نمک مصرفی خود دقت کنید. بیکن و پنیر هردو شور هستند.
- پس از اضافه کردن سس تخم مرغ مواد را با سرعت زیاد هم بزنید. در غیر این صورت تخم مرغ می بندد و ظاهر پاستای شما چندان خوب نخواهد شد.
- برای تهیه پاستا کاربونارا با بیکن به شعله گاز دقت کنید. شعله خیلی کم باعث طلایی نشدن و شعله زیاد باعث سوختن تکه های بیکن می گردد.
- ممکن است هنگام آبکشی پاستا فراموش کنید میزانی از آن را برای تهیه سس بردارید. در این صورت نصف قاشق چای خوری نشاسته ذرت را با یک لیوان آب ترکیب کنید. سپس محلول به دست آمده را به سس اضافه کنید.
- اگر سس بیش از حد غلیظ شد میزانی آب جوش به آن اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا بافت سس به حالت اصلی برگردد.
- درصورتی که احساس می کنید بیکن ها خشک شده اند می توانید چند قطره آب یا میزانی کره به آن اضافه کنید.
- برای تهیه این غذا معمولا از اسپاگتی یا فتوچینی که هستند است و به خوبی با سس ترکیب می شوند، استفاده می نمایند.