طرز تهیه جغور بغور رستورانی و خوشمزه به 4 روش مختلف

به گزارش کی آنلاین، از زمان های قدیم در خانواده های اصیل ایرانی، هروقت گوسفندی را قربانی می کردند، بلافاصله بساط کباب و جغور بغور را راه می انداختند. جغور بغور که همان خوراک جگر گوسفند است، اصالتا از زنجان می آید و خواص بسیار زیادی برای بدن مان دارد. شما می توانید با چند راه حل ساده این غذا را به خوشمزه ترین شکل ممکن درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده تان لذت ببرید. همراه مان باشید که می خواهیم در این مطلب از طرز تهیه جغور بغور حرف بزنیم و بگوییم که با چه فوت وفن هایی می توانید این غذا را خوشمزه تر درست کنید.

طرز تهیه جغور بغور رستورانی و خوشمزه به 4 روش مختلف

41 نوع کباب که در فهرست محبوب ترین کباب های دنیا قرار دارند

طرز تهیه جغور بغور رستورانی

جغور بغور را معمولا با ترکیبی از دل و جگر گوسفندی آماده می نمایند. برای درست کردنش ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:

مواد لازممیزان
دل گوسفند1 عدد
جگر گوسفند1 عدد
جگر سفید گوسفند1 عدد
قلوه گوسفند1 عدد
پیاز5 عدد میانه
روغن سرخ کردنی3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز پخت جغور بغور: مراحل زیر را قدم به قدم طی کنید تا یک جغور بغور حرفه ای درست نمایید.

مرحله اول: در اولین قدم دل، جگر، جگر سفید و قلوه را تمیز کنید. برای تمیز کردن باید دل را از وسط با یک چاقوی تیز نصف کنید و تمام لخته های خون وسطش را با آب بشویید. رگ های داخل جگر را جدا کنید و بشویید و قلوه را هم مثل دل از وسط نصف و رگ های داخل آن را بردارید. حالا همه آن ها را به قطعات کوچک برش بزنید.

مرحله دوم: یک قابلمه مناسب بردارید، جگر سفید را با یک لیوان آب، نمک و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا بپزد.

مرحله سوم: پیازها را به صورت نگینی برش بزنید و در یک تابه با میزانی روغن تفت دهید. وقتی جگر سفید پخت، آن را به پیازها اضافه کنید. و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. حالا دل، قلوه و جگر سیاه را به سایر مواد اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید.

مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی، نمک و سایر ادویه ها را اضافه کنید و به میزان یک پیمانه آب جوش در آن بریزید تا با حرارت کم همه مواد به خوبی بپزد و آب غذا تمام شود. پس از آن، جغور بغور را در یک ظرف مناسب سرو و با نان یا برنج میل کنید.

طرز تهیه آش شوربا، یک آش مقوی و خوشمزه ایرانی

جغور بغور را می توانید تنها با جگر سفید گوسفندی آماده کنید. برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
جگر سفید500 گرم
پیاز2 عدد بزرگ
سیب زمینی2 عدد میانه
گوجه فرنگی2 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد (اختیاری)
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آبلیمو یا آبغورهبه میزان لازم
جعفری تازه خردشدهمیزانی (برای تزیین)

طرز تهیه:

مرحله اول: جگر سفید را به قطعات کوچک تر خرد کنید و آن را به خوبی بشویید. در یک قابلمه، میزانی آب به همراه کمی نمک بریزید و جگر سفید خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا جگرها کمی نرم شوند و بوی زهم شان گرفته شود. سپس آن ها را آبکش کنید و به سراغ پیازها بروید.

مرحله دوم: پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه بزرگ، میزانی روغن بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. جگر سفید را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید جگرها با پیازها به خوبی پخته شوند.

مرحله سوم: سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید. آن ها را در تابه ای جداگانه تفت دهید تا طلایی و ترد شوند، سپس به جگر و پیاز اضافه نمایید.

مرحله چهارم: گوجه فرنگی ها را هم به صورت مکعبی خرد و به سایر مواد اضافه کنید. اگر از فلفل دلمه ای استفاده می کنید، باید در این مرحله به صورت خرد شده به غذا اضافه کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله پنجم: پس از آن که مواد غذایی کاملا پخت، میزانی آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله ششم: درب غذا را بردارید و طعم آن را بچشید. اگر چیزی کم نداشت، می توانید در یک ظرف مناسب سرو و با جفری تازه تزیین نمایید.

طرز تهیه جغور بغور با جگر گوساله هم به همین روش است؛ فقط باید به جای جگر گوسفندی، جگر گوساله را جایگزین کنید.

طرز تهیه خاگینه سنتی به 7 روش آسان

طرز تهیه جغور بغور با جگر سیاه

جغور بغور با جگر سیاه یکی از خوشمزه ترین غذاهایی ست که می توانید به آسانی برای وعده شام تان درست کنید. این غذای خوشمزه اصالتا به زنجان برمی شود و عطر و طعم آن با جغور بغورهای دیگر تفاوت دارد. برای درست کردنش به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازممیزان
جگر سیاه گوسفند500 گرم
دل500 گرم
قلوه500 گرم
دنبه100 گرم
پیاز2 عدد
سیب زمینی2 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه جغور بغور زنجان:

مرحله اول: دل، قلوه و جگر را به روشی که بالاتر شرح دادیم، خوب تمیز کنید و بشویید. پیازها را خلالی کنید و در یک تابه تفت دهید. کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود. سپس دنبه را بریزید و تفت دهید.

مرحله دوم: دل، جگر و قلوه را به شکل مکعبی برش بزنید و به تابه اضافه کنید. پس از این که کمی تفت خورد، فلفل سیاه و نمک بریزید. حالا رب را هم به غذا اضافه کنید تا تفت بخورد و بوی خامی آن گرفته شود. یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا حسابی مغزپخت شود.

مرحله سوم: سیب زمینی ها را به شکل مکعبی برش بزنید و به همراه کمی نمک در یک تابه جداگانه سرخ کنید. وقتی آب جغور بغور تمام شد، سیب زمینی ها را با آن مخلوط و در یک ظرف مناسب سرو نمایید.

طرز تهیه کاچی زعفرانی خوش عطر و طعم در خانه

طرز تهیه جغور بغور با جگر مرغ (خوراک جگر مرغ)

این غذای خوشمزه به درد کسانی می خورد که از غذاهای تکراری خسته شده اند. خوراک جگر مرغ بسیار آسان و در عین حال خوشمزه است و برترین غذایی ست که می توانید با جگر مرغ آماده کنید. برای درست کردنش اول مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازممیزان
جگر مرغ500 گرم
پیاز درشت2 عدد
کرهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگیدوونیم قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل دلمه ای1 عدد کوچک
سیب زمینینیم کیلوگرم

طرز تهیه:

مرحله اول: جگر مرغ را حدود یک ربع در آب جوش بپزید. سپس آن ها را آبکش کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه بریزید تا آب شود؛ سپس پیازهای نگینی شده را در کره سرخ کنید و جگرهای پخته شده را در آن بریزید. اجازه دهید تا همه مواد با هم سرخ شوند. رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله دوم: فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید و به این مواد اضافه نمایید. سیب زمینی ها را هم نگینی خرد کنید و در یک تابه جداگانه تفت دهید تا پخته و ترد شود. حالا سیب زمنی و جگر مرغ را مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب سرو نمایید.

جمع بندی

در این مقاله طرز تهیه جغور بغور را به چند روش مختلف آموزش دادیم و از روش های خوشمزه تر شدن این غذای خوشمزه حرف زدیم. شما می توانید با اضافه کردن سیر و تفت دادن آن همراه جگرها، بوی زهم شان را از بین ببرید و از رب انار هم برای خوش طعم شدن آن استفاده نمایید. میزان جگرها کاملا سلیقه ای ست اما بهتر است که جگرها بیش ازحد ریز نشوند. برای تهیه جغور بغور از دل و جگر تازه بهره ببرید چون ممکن است با دل و جگر فریزری طعم خوبی پیدا نکند. بعلاوه اگر طعم قارچ را دوست دارید، می توانید به این غذا اضافه نمایید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 15 مرداد 1403 بروزرسانی: 15 مرداد 1403 گردآورنده: konline.ir شناسه مطلب: 2319

به "طرز تهیه جغور بغور رستورانی و خوشمزه به 4 روش مختلف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جغور بغور رستورانی و خوشمزه به 4 روش مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید