طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی خوشمزه
به گزارش کی آنلاین، انواع سمبوسه و پیراشکی از جمله غذاهایی هستند که بچه ها خیلی دوست دارند. این غذاها را می توان به بی شمار روش مختلف و بر اساس مواد اولیه در دسترس هر خانه ای تهیه کرد. شما می توانید سمبوسه پیتزایی رولی را به روش سمبوسه با گوشت چرخ نموده، سمبوسه با سوسیس، سمبوسه مرغ و سمبوسه آبادانی تهیه نموده و آن را سر میز مزه یا به عنوان شام جشن تولدهایتان سرو کنید. اگر در پی یک روش متفاوت در درست کردن سمبوسه پیتزایی هستید، این مطلب را دنبال کنید؛ زیرا قرار است طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی را به شما آموزش بدهیم.

مواد لازم برای طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی
- پیاز میانه 1 عدد
- سیب زمینی میانه 2 عدد
- سوسیس 200 گرم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- ذرت 50 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
- پاپریکا 0.5 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
- روغن مایع به اندازه لازم
- نان لواش یا خمیر یوفکا به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی
مرحله اول: آماده کردن مواد اولیه سمبوسه پیتزایی
برای این کار، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد نموده و با کمی روغن در ماهیتابه بریزید. حرارت را روی شعله میانه قرار داده و اجازه بدهید تا پیازها سرخ و طلایی شوند.
بعلاوه فلفل دلمه ای ها، سوسیس ها و قارچ ها را هم پس از شستن خرد کنید.
مرحله دوم: آب پز کردن سیب زمینی ها
در طول مدتی که پیازها مشغول سرخ شدن هستند، سیب زمینی ها را هم شسته و پوست بکنید. سپس آن ها را به همراه آب و کمی نمک در یک قابلمه دیگر روی حرارت قرار بدهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید، سپس شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید.
اجازه بدهید تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 45 دقیقه خوب بپزند. سپس سیب زمینی های آب پز شده را نگینی خرد کنید.
مرحله سوم: تفت دادن مواد
پس از اینکه پیازها تغییر رنگ دادند، سوسیس های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و صبر کنید تا سوسیس ها هم قدری تغییر رنگ داده و از حالت خامی دربیایند و سرخ بشوند.
حالا فلفل دلمه ای و قارچ ها را به ماهیتابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند و آب لیمو را هم در همین مرحله اضافه کنید تا رنگ قارچ ها عوض نگردد.
سپس ادویه ها را اضافه کنید و پس از اینکه مواد خوب سرخ شدند، در وسط ماهیتابه یک فضای خالی ایجاد نموده و رب گوجه فرنگی را در آن بریزید.
رب را به تنهایی یکی دو دقیقه تفت بدهید تا به اصطلاح رنگ باز کند، سپس آن را با بقیه مواد ترکیب کنید. در سرانجام این مرحله، مواد سمبوسه پیتزایی شما آماده است و می توانید آن ها را از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد از حرارت افتادند، پنیر پیتزا را اضافه کنید.
مرحله چهارم: پیچیدن سمبوسه های پیتزایی به صورت رولی
در این مرحله، شما مواد لازم برای درست کردن سمبوسه رولی را در اختیار دارید. اگر این مواد را به صورت مثلثی معمولی در نان لواش یا خمیر یوفکا بپیچید، سمبوسه پیتزایی خواهید داشت و اگر از خمیر پیراشکی خبرنگاران بهره ببرید، غذای شما به پیراشکی پیتزایی تبدیل می گردد.
اما برای درست کردن سمبوسه رولی، نوع پیچیدن شما فرق می نماید. اگر از خمیر یوفکای مستطیلی بهره ببرید، کار شما بسیار راحت خواهد بود. در غیر این صورت، باید نان های لواش را به صورت مستطیل برش بزنید تا برای درست کردن این سمبوسه آماده شوند.
حالا مستطیل ها را به صورت عمودی روبه روی خود گذاشته و کمی از مواد پیتزایی روی نان ها بریزید. روی مواد را صاف کنید تا پیچیدن آن ها برایتان ساده تر گردد. حالا ابتدا لبه های طول مستطیل را از دو طرف روی مواد آورده، سپس خمیر را از یک ضلع مستطیل آغاز به پیچیدن کنید.
در سرانجام، می توانید لبه آزاد خمیر یا نان را با کمی آب به هم بچسبانید. اگر آب کافی نبود و رول شما باز می شد، می توانید از یک خلال دندان برای فیکس کردن آن یاری بگیرید.
همه سمبوسه های رولی را به همین ترتیب یکی یکی بپیچید.
مرحله پنجم: سرخ کردن سمبوسه های رولی
پس از اینکه سمبوسه ها را پیچیدید، نوبت به سرخ کردن آن ها می رسد. روغن را در یک قابلمه کوچک داغ کنید. سپس سمبوسه ها را با فاصله از هم و یکی یکی داخل روغن بیندازید و به محض اینکه طلایی شدند، از قابلمه خارج کنید.
بعلاوه می توانید به جای سرخ کردن در روغن، با قلم موی مخصوص آشپزی کمی روغن روی سمبوسه ها بمالید و آن ها را در فر یا هواپز بپزید تا ترد و طلایی شوند.
پس از این مرحله، سمبوسه های شما آماده هستند و می توانید آن ها را با انوع سس مورد علاقه تان مثل سس خردل یا سس چیلی تای سرو کنید.
نکات تکمیلی در طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی
در این مطلب با طرز تهیه سمبوسه پیتزایی رولی با سوسیس آشنا شدیم. این غذا فرق چندانی با روش های دیگر تهیه سمبوسه ندارد و تنها نکته شاخص آن، پیچیدن به صورت رولی است. شما می توانید از این غذا سر میز مزه مهمانی ها و جشن تولدهایتان بهره ببرید. در ادامه، نکات تکمیلی درست کردن این غذا را با هم آنالیز می کنیم.
طرز تهیه سمبوسه رولی با گوشت چرخ نموده
بسیاری از خانواده ها دوست ندارند فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس را به خانه هایشان راه بدهند و ترجیح می دهند غذاهای سالم تر را بر سر سفره تغذیه بچه هایشان قرار بدهند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، می توانید سمبوسه رولی خود را به جای سوسیس با گوشت چرخ نموده تهیه کنید.
برای انجام این کار، به 200 تا 250 گرم گوشت چرخ نموده گوسفندی، گوساله یا ترکیب هر دو نیاز دارید. ضمن اینکه می توانید از گوشت چرخ نموده مرغ هم استفاده نموده و سمبوسه رولی با مرغ چرخ نموده درست کنید. بقیه مراحل درست کردن این غذا طبق همان روش های بالا پیش می رود. فقط کافی است گوشت را به پیازهای در حال سرخ شدن اضافه نموده و به همراه ادویه ها به خوبی تفت بدهید.
طرز تهیه سمبوسه رولی در فر
در مطلب بالا اشاره کردیم که یکی از روش های جایگزین سرخ کردن سمبوسه ها، درست کردن آن ها در فر است. برای این کار کافی است سمبوسه ها را در سینی مخصوص فر بچینید. سعی کنید سمبوسه ها را طوری قرار بدهید که شکاف انتهایی نان یا خمیر یوفکا به سمت پایین باشد تا در فر به محض حرارت تماشا باز نشده و شکل سمبوسه شما را خراب نکند.
حالا با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزی یا اسپری روغن، سطح سمبوسه ها را کمی چرب کنید و آن ها را به مدت حدودا 12 تا 15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید تا طلایی شوند. پس از آن، در صورت تمایل می توانید سمبوسه ها را به آرامی بچرخانید تا زیر آن ها هم مجددا در فر پخته و ترد بگردد.
تزیین سمبوسه رولی
شما می توانید برای تزیین سمبوسه های رولی خود از انواع سالاد و سبزیجات مثل سالاد کاهو، سالاد اندونزی و سالاد کلم بهره ببرید. برای انجام این کار، سمبوسه ها را در مرکز دیس یا سینی مورد نظر خود برای سرو بچینید و گوشه های ظرف را از سالاد یا سبزیجات مورد نظر پر کنید. البته توجه داشته باشید که اگر سالاد شما زیادی سس داشته باشد و خیس باشد، باعث نرم شدن سمبوسه ها خواهد شد.
در روش دیگر تزیین سمبوسه رولی، می توانید از یک ساقه پیازچه برای پیچیدن و گره زدن دور سمبوسه ها بهره ببرید. سپس سمبوسه ها را با پیازچه و تربچه تزیین کنید.
اگه شما هم سمبوسه پیتزایی رولی رو با مواد یا سس خاصی درست می کنید، راضی می شیم توی بخش نظرات برامون بنویسید و تجربه تون رو با بقیه به اشتراک بذارید!
منبع: کتاب کاله