اجرای برنامه ملی مراقبت غذا و تغذیه در مرکز بهداشت غرب اهواز
به گزارش کی آنلاین، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: برنامه ملی مراقبت (سورویلانس) غذا و تغذیه در 2 منطقه در حوزه غرب برگزار می گردد.

به گزارش خبرنگاران از اهواز، مهران احمدی بلوطکی، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: برنامه ملی مراقبت (سورویلانس) غذا و تغذیه در 2 منطقه در حوزه غرب این کلانشهر با مشارکت پژوهشگران انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و همکاری دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و با حمایت صندوق حمایت از بچه ها سازمان ملل متحد در ایران و همکاران دانشگاه های علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا می گردد.
او معین شرایط شاخص ها تن سنجی در بچه ها، معین شاخص های بیوشیمیایی در بچه ها و معین شرایط شاخص های خطر ناامنی غذایی را از جمله اهداف برنامه ملی مراقبت (سورویلانس) غذا و تغذیه مطرح نمود.
احمدی بلوطکی با بیان اینکه در این پژوهش، اطلاعات به روز در خصوص شرایط تغذیه جامعه و عوامل تاثیرگذار بر آن ها فراهم می گردد، گفت: این اطلاعات اساس تصمیم گیری برای افرادی است که مسئول سیاستگذاری، طراحی و مدیریت برنامه های مرتبط با بهبود الگوی مصرف و شرایط تغذیه جامعه هستند.
این مقام مسئول هدف اصلی سورویلانس غذا و تغذیه را گردآوری منظم و به روز اطلاعات شرایط تغذیه جامعه و عوامل موثر بر آن عنوان و توضیح داد: این برنامه در حوزه مرکز بهداشت غرب اهواز در دو منطقه عین دو و کوی سیاحی اجرا می گردد و جمعیت هدف در این طرح بچه ها 2 تا 5 ساله ای هستند که از سوی وزارت متبوع معین شده اند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان داشت: در حوزه مرکز بهداشت منطقه جمعیت هدف 2 خوشه است که در هر خوشه از 20 کودک با رضایت خانواده، نمونه خون گرفته می گردد.
گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان