اقامت بیش از 51 هزار جهانگرد از ابتدای سال در اقامتگاه های لرستان
به گزارش کی آنلاین، ایسنا/ براساس آخرین گزارشات واصله، اقامت بیش از 51 هزار جهانگرد از ابتدای سال در اقامتگاه های لرستان صورت گرفت.
حجت الله عباسیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای امسال تا به امروز 51 هزار و 573 نفر جهانگرد داخلی در سطح اقامتگاه های لرستان اسکان داشته اند.
وی اعلام کرد: در راستای توسعه جهانگردی و بهبود زیرساختها به منظور جذب جهانگرد در استان، شرایط اقامتگاه های لرستان بویژه هتلها و اقامتگاه های بومگردی در دستور کار قرار گرفته است.
عباسیان با اشاره به اقدامات اجرا شده در راستای جذب جهانگردان خارجی نیز گفت: 422 نفر جهانگرد خارجی نیز از ابتدای سال تا به امروز در اقامتگاه های لرستان اقامت داشته اند.
معاون جهانگردی اداره کل میراث فرهنگی، جهانگردی و صنایع دستی لرستان افزود: در این راستا کوشش برای ایجاد و توسعه هتل های چند ستاره و...جهت جذب جهانگردان خارجی در دستور کار واقع شده است.
وی با بیان اینکه به منظور رفاه مسافران و جهانگردان، ساماندهی خانه های مسافر در لرستان نیز در حال اجرا است، گفت: در حال حاضر 2400 تخت اقامتی در استان وجود دارد که شامل هتل ها، متل ها، مهمانپذیر و اقامتگاه های بومگردی می گردد.
منبع: همگردی