61 عضو طالبان توسط ارتش افغانستان کشته و زخمی شدند
به گزارش کی آنلاین، به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع افغانستان امروز یکشنبه با صدور بیانیه ای گفت: در عملیات هوایی و زمینی نیروهای مسلح افغانستان علیه گروه طالبان در ولایت های ارزگان، ننگرهار و قندهار 37 عضو این گروه کشته شدند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع افغانستان در این خصوص آمده است: در عملیات هوایی و زمینی نیروهای مسلح افغانستان همچنین 24 تَن از اعضای طالبان زخمی شده اند.
بر اساس بیانیه وزارت دفاع افغانستان، نیروهای امنیتی افغانستان در شهرستان های ارغنداب، شاولیکوت و ژیری در ولایت قندهار، شهرستان حصارک ولایت ننگرهار و شهرستان دهراود و ترینکوت در مرکز ولایت ارزگان علیه گروه طالبان عملیات زمینی و هوایی انجام داده اند.
همچنین طی یک روز گذشته 244 حلقه مین جاسازی شده توسط شبه نظامیان در ولایت های مذکور کشف و خنثی شده است.
این در حالیست که وزارت دفاع ملی افغانستان دیروز شنبه طی بیانیه ای اعلام کرده بود: طی 24 ساعت گذشته و در جریان عملیات مشترک نیروهای امنیتی افغانستان، 117 شبه نظامی طالبان در ولایت های قندهار، بدخشان، غزنی، هرات، هلمند، بغلان و ارزگان از پای درآمده و 79 نفر نیز زخمی شده اند.
منبع: خبرگزاری مهر