اگر میخواهید لاغر شوید، زنجبیل را در این زمان مصرف کنید
به گزارش کانلاین، زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی یاری می نماید.

زنجبیل باعث هضم بهتر و سریع غذا می گردد. ترکیبات موجود در زنجبیل با اثر گذاشتن روی مخاط معده و روده باعث بهبود عملکرد آن ها می گردد. نتایج پژوهش های محققان هندی نیز نشان می دهد که این ادویه باعث تحریک ترشح آنزیم های مختلفی می گردد که هضم غذا را راحت تر می نمایند.
پس گنجاندن زنجبیل و سیر در برنامهٔ غذایی یکی از بهترین روش ها برای کاهش وزن است، این گیاه دارویی به دلیل خاصیت چربی سوزی که دارد اگر همزمان با غذا مصرف گردد می تواند به راحتی چربی ها را تحریک نموده و در مواردی نیز به کاهش وزن نیز یاری می نماید.
زنجبیل را می توان در ماست، غذا و یا سبزی های تفت داده شده میل کرد. این گیاه به دلیل داشتن ماده ای اسیدی در بافت خود آنزیم های معده را تحریک نموده و موجب افزایش سوخت و ساز و متابولیسم بدن می گردد.
بنابراین زنجبیل را همزمان با غذا میل کنید تا میزان چربی دریافتی بدن انسان را کنترل کند و از جذب چربی های اضافی درون اندام ها پیشگیری کند و همچنین چربی های اضافه بدنتان را بسوزاند.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع: هفت گنج